Bestil tyrkiske retter 

Skal der bestilles aftensmad udefra, og må den godt være både lidt eksotisk og fuld af fantastisk smag? Så er tyrkisk mad ud af huset et oplagt valg - for både børn og voksne. Inden for gastronomi regnes det tyrkiske køkken for at være et af de absolut bedste på linje med det franske, det italienske og det kinesiske. Og det er bestemt med rigtig god grund. Det er nemlig en skøn kombination af velsmag og kreativitet, hvor ingredienserne som oftest er sæsonbestemte og lokalproducerede råvarer.

 

Forkæl familien med skøn tyrkisk mad fra EatOnline.dk

Tyrkisk mad er i høj grad baseret på friske grøntsager og velduftende krydderier. Kanel, koriander, nelliker, spidskommen og sød paprika er blandt de mest brugte. Peberfrugter, auberginer, zucchini og vin- og kålblade kombineres med krydrede risblandinger og lamme- og oksekød og forvandles til smagfulde og velduftende forretter (kendt som mezze) og de herligste hovedretter. De serveres typisk med grillede grøntsager, hjemmelavet brød, salat og yoghurt sauce.

 

Tyrkisk take away - hurtig og lækker mad direkte hjem på adressen

Måske har du allerede prøvet tyrkisk take away i form af kebab i en durum eller et pitabrød? Kebab er grillet okse, lamme- eller kyllingekød, som oftest marineret, og en af de helt store favoritter hos mange danskere, når der bestilles mad udefra. Hvad enten du foretrækker det velkendte, som for eksempel kebab, köfte, pide, börek eller lamachun, eller du er i humør til at udfordre dine smagsløg med noget nyt, så finder du sikkert noget herinde, som vil smage dig. Når du bestiller din mad hos EatOnline er der ingen håndteringsgebyr, men gratis levering & Restaurant deals. Nemt og dejligt bekvemt fra bestilling til levering!

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }