Showing result in

Persondatapolitik

EatOnlines Persondatapolitik 

Når du bruger EatOnline accepterer du samtidig, at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Vi respekterer selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med køb, og det er vigtigt for os, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

1. Personoplysninger
Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person.
Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.

2. Oplysninger, vi indsamler og behandler
Du kan besøge EatOnline uden at fortælle os, hvem du er og uden at give andre personlige oplysninger om dig selv.

Men vi har dog brug for visse oplysninger for at du kan aflægge ordrer og vi kan levere nyheder til dig.

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • opretter en brugerkonto 

  • foretager betaling ved køb

  • sender os en forespørgsel

  • tilmelder dig vores nyhedsmail

Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. Fx dit navn, e-mail adresse og leveringsadresse.

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender EatOnline. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Vi benytter Bambora Danmark A/S  til håndtering af betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende.

Videregivelse af personoplysninger
De personoplysninger, vi har modtaget på EatOnline, videregives kun internt i EatOnline og til udvalgte Restauranterne i forbindelse med levering af din ordre.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for EatOnline.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: http://www.google.com/privacy.html

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger lagres på EatOnlines webservere, som er placeret i Holland.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og framelde dig vores nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen: https://www.eatonline.dk/kontakt-os

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har det mindste spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, så er klar til at hjælpe dig.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }