Eatonline tilbyder også krydret mad – prøv indisk take away

Indisk mad kan karakteriseres med stærke krydderier.  I alt indisk mad bruges der mange og stærke krydderier og dette har vakt interesse hos os danskere. Især chili er en fast bestanddel og bruges meget i det indiske køkken.  Vi er igennem årene blevet mere interesserede i indisk mad og har taget det til os med åbne arme. Nogle af det indiske køkkens mest populære ingredienser, er bla kylling, fisk og næsten alle varianter af frugt og grøntsager.

 

Hos eatOnline.dk kan du bestille lækkert indisk take away online!

Herhjemme er der én indisk ret, som vi nok alle kender; chicken tikka masala. Denne ret blev opfundet i forbindelse med, at mange indiske restauranter fik en opblomstring i 1960’erne. I England har indisk mad været populært siden starten af 1900-tallet, hvor mange indiske restauranter opstod. Denne tendens har heldigvis også bredt sig til Danmark, hvor vi nu også kan nyde god, veltilberedt og krydret mad fra det indiske køkken.

 

Mange af Eatonlines indiske restauranter har – selvfølgelig udover at lave mad fra forskellige dele af Indien – også ladet sig inspirere af madkulturen fra Bangladesh og Pakistan. Det har resulteret i et meget omfattende menukort med mange spændende retter.

 

Indisk mad er således ikke kun chicken tikka masala. Mange af retterne er inspireret af de originale retter, hvorfor man nemt lader sig henføre til andre himmelstrøg, når disse retter nydes – hvad enten du ønsker at få bragt maden hjem eller ønsker at spise på en af restauranterne.

 

En overflod af smag og krydderier

Er indisk mad ikke stærkt, vil mange måske spørge? Det behøver ikke at være tilfældet. Det indiske køkken anvender mange krydderier, blandt andet chilipeber, sorte peberkorn, spidskommen, gurkemeje, ingefær og koriander. Disse krydderier bruges ikke for at gøre maden stærk, men for at give smag og fylde. Det er derfor, du – når du har spist indisk mad fra en af Eatonlines restauranter – føler dig mæt og veltilpas.

 

Find netop den indiske ret, du har lyst til at prøve. Restauranternes menukort er omfattende – og vil helt sikkert inspirere dig til at prøve nye og spændende retter, som du måske ikke kender – eller aldrig har turdet prøve før. Overrask derfor kæresten eller ægtefællen – måske endda vennerne eller hele familien – med nye og interessante smagsoplevelser – og bliv dagens helt. Med Eatonline i baghånden sikrer du dig, at du får den helt perfekte indiske ret, som du – og dine gæster – vil huske og snakke om, længe efter maden er spist. 

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }