Bagels og sandwich fra eatonline – nemt og lækkert

Bagels og sandwich er populære i Danmark – og interessen er stigende. Der ses flere og flere restauranter, der har specialiseret sig i netop bagels og sandwich – og her er tale om kvalitetsbrød med det lækreste fyld. Bagels og sandwich med skinke og ost er – selv om det stadig smager godt – ikke nok længere. Mange forskellige  og lækre ting fyldes i dagens udgaver.

 

En af grundene til denne popularitet skyldes, at det er nemt at snuppe en bagel eller en sandwich, hvis tiden er knap. Nogle firmaer har endog en aftale om, at de hver dag får leveret bagels og sandwich fra en god restaurant. Så har medarbejderne en nem frokost, som kan nydes, når tiden tillader det.

 

Hos eatonlines restauranter kan du overbevise dig selv om, at udvalget indenfor bagels og sandwich er meget omfattende. Mange har flere forskellige slags brød, så der er muligheder for både lysere og mørkere brødtyper.

 

Find det fyld der skal i din bagel eller sandwich hos eatonline

Udover pizza, hvor man også kan sammensætte, hvad man ønsker på, er bagels og sandwich nok det mest individuelle du kan bestille. Mange af eatonlines restauranter tilbyder, at du selv kan bestemme næsten alt; du kan vælge mellem flere forskellige brødtyper, vælg også hvad din bagel eller sandwich skal smøres med – prøv for eksempel en af de populære creme cheese.

 

Herefter kan du frit vælge mellem mange typer pålæg indenfor kylling, kalkun, forskelligt slags kød eller for eksempel tun. Herefter mangler du kun at vælge det øvrige tilbehør indenfor salater, grøntsager, oliven, ost mange andre lækre ting – og slut så af med at vælge netop din yndlingsdressing.

 

Via eatonlines restauranter finder du også de lækre salater, som – især i bagels – er blevet et stort hit – det kunne være æggesalat eller en dejlig tunsalat – og der er mange flere muligheder, når du går på opdagelse i menuerne fra de forskellige restauranter – og der findes med garanti også en restaurant med kvalitetsbagels og –sandwich i nærheden af dig, når sulten indfinder sig. 

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }