Bestil Take Away Online!

Lyst til sushi take away i aften? Find det hos Eatonline

Sushi er forholdsvist nyt i Danmark. Sushi stammer oprindelig fra Sydøstasien, hvorfra det spredte sig til Kina – og specielt Japan, hvor det i dag anses som nationalretten. I forbindelse med en sundhedstrend i USA blev det populært i 1980’erne og herfra spredte det sig til store dele af verden – herunder Europa. De første sushi-restauranter åbnede i København i 1990’erne og spredte sig hurtigt til resten af landet, hvorfor man i næsten alle byer kan finde en restaurant med sushi på menuen.

 

Hos Eatonline findes der mange restauranter, der har specialiseret i at lave sushi. Og her er tale om samme kvalitet, som du ville forvente at finde på en original japansk sushi-restaurant. Nogle af disse laver kun sushi-retter. Det giver dem den fordel, at der virkelig er tid til at koncentrere sig om at finde de bedste råvarer og tilberede disse efter meget høje kvalitetskrav.

 

Sushi hos Eatonline – når kun det bedste er godt nok

Sushi – i den form, vi kender det i dag – blev oprindelig serveret som gademad i Tokyo, hvor det blev serveret som en risbolle med fisk ovenpå. Sidenhen er tilberedningen blevet udviklet til de versioner, vi kender i dag. Sushi er en meget flot ret, som i sin enkelthed inspirerer til at prøve alle de variationer og smagsvarianter, der findes på menukortet.

 

Gennem Eatonline finder du den restaurant, der skal lave din næste sushi-ret – hvad enten du ønsker den leveret eller selv vil afhente den. Restauranternes menukort giver dig et indblik i de mange muligheder, der åbner sig indenfor den fagre nye sushi-verden. Her finder du alle variationer af rå fisk for eksempel tun eller laks – eller skaldyr – rullet ind i ris og noritang. Der findes små sushiruller med en slags fyld, mens andre er større og fås med to eller tre slags fyld. Nogle er efterfølgende rullet i lyse eller mørke sesamfrø, hvilket ikke kun ser flot ud, men også tilføjer noget nyt til smagen.

 

Lad dig inspirere gennem de menukort du finder hos Eatonlines restauranter. Har du ikke overblik over, hvilke sushi-retter der vil falde bedst i din smag, tilbyder restauranterne en menu, hvor du får ”lidt af det hele” og derved kan prøvesmage dig gennem alle variationerne.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }