Viser restauranter i Roskilde

Skift Lokation

INGEN
HÅNDTERINGS
GEBYR
MAD

kredit
BETAL
med
MobilePay
Vælg køkken
Kan du ikke finde din restaurant? Hvis du ikke kan finde din restaurant som du ønsker at bestille mad fra, anmod den til vores liste. RESTAURANT ANMODNING
Vi er ikke tilmeldt! Hvis din restaurant ikke er i vores oversigt. TILMELD DIN RESTAURANT

Algade 45b, Roskilde-4000 
Restaurant Status : Åben

Pizza & Italiensk
Bestil nu

Tune Center 5, Tune-4030 
Restaurant Status : Åben
Leveringsgebyr fra: DKK 25,00
Pizza & Italiensk
Bestil nu

Tune Bygade 6, Tune-4030  elite smiley
Restaurant Status : Åben
Leveringsgebyr fra: DKK 35,00
Pizza & Italiensk
Bestil nu

Svogerslev Hovedgade 78, Roskilde-4000  elite smiley
Restaurant Status : Åben
Leveringsgebyr fra: DKK 10,00
Brunch, Pizza & Italiensk
Bestil nu

Vesterkøb 5, Hedehusene-2640 
Restaurant Status : Åben
Leveringsgebyr fra: DKK 49,00
Thaimad
Bestil nu

Smedeland 7, Glostrup-2600 
Restaurant Status : Lukket
Leveringsgebyr fra: GRATIS
Amerikansk & Burger, Dansk, Mexicansk, Pizza & Italiensk, Tyrkisk
FORUDBESTIL

Take away Roskilde - til enhver sult!

Hurtig mad er lige sagen, når du har tømmermænd fra gårsdagens bytur. Eller når du blot ønsker at sætte nem og lækker mad på bordet, efter du har haft en lang og travl dag. Glem bare alt om diverse brochurer og forskellige menuer. Vi har samlet det hele på et sted for at give dig overblik og gøre det let at bestille Take away Roskilde. Eatonline.dk er derfor din lette vej til madudbringning i Roskilde. Du skal hverken tilberede eller afhente din mad. Bare læn dig tilbage, og drøm om din sprøde pizza eller din saftige burger - og vupti! Inden for ret kort tid bliver din "maddrøm" til virkelighed, når buddet banker på døren!

 

Opdag take away i Roskilde 

Når du køber din Take away Roskilde hos os, kan du opdage et stort udvalg af hurtig mad udelukkende fra de bedste restauranter i byen. Udvalget får helt sikkert dine tænder til at løbe i vand. Der er alt fra sprøde pizzaer og cremede pastaretter til bagt kartoffel og nachos med masser af ost. Måske er du til de lidt mere eksotiske valg? Så kan du vælge kinesiske retter, kurdisk mad eller japansk sushi. Restauranterne giver dig også mulighed for at tilvælge drikkevarer som f.eks. sodavand til børnene og vin til de voksne. Enkelte restauranter tilbyder også desserter.

 

Der er ingen tvivl om, at du får lækker take away i roskilde, når du bestiller på eatonline.dk. Med tilvalg kan du sammensætte din helt egen lækre menu til en aften med vennerne eller hele familien, hvor I kan nyde snacks, forretter, hovedretter, drikkevarer og desserter. Lyder det ikke nemt og spændende?

 

Hurtig og billig madlevering i Roskilde

Eatonline.dk tilbyder dig et hurtigt og nemt alternativ til selv at lave aftensmad på de trælse og travle dage. Glem derfor alt om turen forbi supermarkedet, og spar den lange tilberedningstid i køkkenet! Vores mål er at gøre din dag nemmere.

 

Det skal også være nemt og billigt at bestille din hurtige mad på eatonline.dk. Derfor tilbyder vi løbende restaurant deals og gratis levering. Betalingen skal også være lige til. Vi er derfor fleksible og tilbyder mulighed for at benytte MobilePay eller at betale efter din mad er leveret. Billig take away i Roskilde er derfor kun et par klik og få hurtige indtastninger væk! Bestil nu, og opfyld alle dine "maddrømme" uden så meget som at tænde ovnen!

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }