Viser restauranter i Helsingør

Skift Lokation

INGEN
HÅNDTERINGS
GEBYR
MAD

kredit
BETAL
med
MobilePay
Vælg køkken
Kan du ikke finde din restaurant? Hvis du ikke kan finde din restaurant som du ønsker at bestille mad fra, anmod den til vores liste. RESTAURANT ANMODNING
Vi er ikke tilmeldt! Hvis din restaurant ikke er i vores oversigt. TILMELD DIN RESTAURANT

Rønnebær Alle 174, Helsingør-3000 
Restaurant Status : Lukket
Leveringsgebyr fra: DKK 25,00
Pizza & Italiensk
FORUDBESTIL

Smedeland 7, Glostrup-2600 
Restaurant Status : Lukket
Leveringsgebyr fra: GRATIS
Amerikansk & Burger, Dansk, Mexicansk, Pizza & Italiensk, Tyrkisk
FORUDBESTIL

Rosenkildevej 48, Helsingør-3000 
Restaurant Status : Lukket
Leveringsgebyr fra: DKK 25,00
Pizza & Italiensk
FORUDBESTIL

Rosenkildevej 14, Helsingør-3000 
Restaurant Status : Lukket
Leveringsgebyr fra: DKK 30,00
Pizza & Italiensk
10.00 %
Rabat
  • 10.00 % RABAT ved køb af   DKK  75.00 eller mere.
FORUDBESTIL

Et stort udvalg af mad lige til døren

Hos Eatonline.dk har vi sammensat en stor, online oversigt over restauranter fra netop din by. Vores mission er nemlig at gøre det simpelt for dig at bestille mad online. Brug vores portal til at få overblik over mulighederne i nærheden af dig, og bestil din nemme aftensmad i dag!

 

Gode grunde til at stille sulten med take away Helsingør

Der er mange gode grunde til at stille sulten med take away. Det kan være, at du har brug for en nem aftensmad ovenpå en hård arbejdsdag. Eller at du vil forkæle dig selv på din helt egen ”one man” hyggeaften. Eller måske kommer vennerne forbi? Hvad med at sammensætte en lækker menu af forskellige grillretter til dem? Det er ikke noget problem, for du kan finde meget lækker take away i Helsingør. Byen byder på både pizzaria og grill. Du kan derfor stille sulten med alt fra en lækker grillkylling eller mexikansk pizza til friske sandwich og gode børnemenuer til de små.

 

Gå på opdagelse, og bestil mad i Helsingør

Når du besøger Eatonline.dk, kan du udforske mange muligheder for billig take away i Helsingør. Der er noget til alle anledninger, hvor du har brug for nemt og hurtig mad af lækker kvalitet. Det kunne være pizza til herreaften, sandwich til hygge med tøserne, burgere til fredag aften med familien eller en hjemmelavet durum til turen hjem fra byen eller dagen derpå. Husk, at vi tilbyder gratis levering og løbende restaurant deals. Det er derfor både nemt og billigt at få leveret mad lige til døren!

 

Her kan du nemt bestille mad online!

Eatonline.dk tilbyder dig mange muligheder for at bestille take away i Helsingør. Det hele foregår på denne brugervenlige online portal gennem få klik og indtastninger!

 

1. Start med at vælge din ønskede restaurant. Husk, at du har mulighed for at sortere dem afhængigt af, hvilken type mad du søger.

 

2. Tilføj dine ønskede valg via det online menukort. Husk, at du kan tilføje antal, hvis du f.eks. vil have flere af den samme sodavand eller pizza. Du har også mulighed for at tilføje særlige bemærkninger i kommentarfeltet. Det kunne være madallergier.

 

3. Login med Facebook, Google eller opret en gratis bruger. Du kan herefter indtaste din adresse og vælge din ønskede betaling. Der er både mulighed for kontantbetaling, kortbetaling, MobilePay eller betaling senere med Viabill. Vi opkræver aldrig håndteringsgebyrer!

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }