Filtrer efter kategori
Order Status :
Restaurantstatus
:
Restaurant navn
Food :
Madtype
10.00% Rabat
Pizza Time Aalborg

Address : Fridtjof Nansens Vej 2F , Aalborg SØ-9210 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 15,00

Madtype : Pizza & Italiensk

10.00% Rabat
Angry Pizza

Address : Vestergade 3 , Nørresundby-9400

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 30,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Sdr. Trandersvej 24 , Aalborg SØ-9210 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Pizza & Italiensk, Sund mad

Kan du ikke finde din restaurant?

Hvis du ikke kan finde din restaurant som du ønsker at bestille mad fra, anmod den til vores liste.

RESTAURANT ANMODNING
Vi er ikke tilmeldt!

Hvis din restaurant ikke er i vores oversigt.

TILMELD DIN RESTAURANT

Bestil nem og hurtig take away Aalborg 

 

Det er ikke alle dage, at lysten til at lave mad er lige stor. Du er måske på farten og har ikke lige sørget for at få noget mad med hjemmefra. Eller også kommer du hjem efter en lang dag på arbejde og har ikke det store overskud til at gå i gang med madlavningen. Dage med et gabende tomt køleskab der på ingen måde indbyder til inspiration eller de store gastronomiske udfoldelser.

 

Heldigvis skal du ikke lede længe for at finde lækker mad i Aalborg, som du kan bestille direkte hjem til din adresse med kun ganske få klik. 

 

Hos eatonline har vi nemlig gjort det nemt at finde og vælge lækker take away Aalborg. Hvad enten du allerede ved, hvad du gerne vil have. Eller du i stedet for har lyst til at gå på opdagelse i de mange tilbud, som du finde listet online. Det gør det også endnu nemmere at træffe en beslutning, specielt på de dage hvor det bare skal gå hurtigt og tålmodigheden måske ikke er så stor.

 

Bestil mad hos din favorit restaurant i Aalborg

Måske har du en favoritrestaurant, når du skal bestille mad udefra. Hos eatonline finder du et stort udvalg af forskellige lokale restauranter, og der skulle derfor også være en stor chance for, at du finder dit favoritsted på listen over medlemsrestauranter.

 

Det kan også være, at du har lyst til at prøve noget nyt, og i stedet har lyst til at se på andre restauranter som ligger i nærheden. Her på hjemmesiden har du mulighed for at søge på nærliggende restauranter ud fra forskellige søgekriterier. Det kan være den type mad, som du har lyst til. Eller også søger du bare efter den bedste take away Aalborg.

 

Nemt både at bestille og betale online

Ved at handle hos eatonline får du samtidig en række fordele med, når du køber din mad online. Du har mulighed for at betale din mad både med MobilePay og en lang række kort - her er der selvfølgelig ikke nogen håndteringsgebyrer, som du skal betale for.

 

Derudover kan du også benytte dig af den gratis levering direkte til hoveddøren, ligesom der fra tid til anden vil være forskellige restaurant deals, som du kan købe. Prøv noget nyt og spændende og spar samtidig gode penge den næste gang du vælger at bestille lækker Aalborg take away.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }