Bestil Take Away Online!

Kinesisk take away – et sikkert hit hos Eatonline.

De ældste madlavningstraditioner i verden stammer fra det kinesiske køkken. Det er især retter fra Canton-området i Sydkina, der har fundet vej til den vestlige verden og er grundlaget for de retter, vi i dag finder i de kinesiske restauranter. De oprindelige retter var hovedsagelig baseret på ris, brød og nudler, mens der i dag bruges mere kød og fisk end tidligere.

 

De kinesiske retter er meget varierede. Det ses tydeligt, når du gennemgår menukortene fra de kinesiske restauranter hos Eatonline. Her vil nogle klassikere sikkert springe i øjnene; stegte ris med kød eller rejer, stegte nudler med tilbehør, dybstegte kinarejer – og selvfølgelig de lækre retter, der laves med and og fisk. Klassikeren over dem alle, må ikke glemmes; hjemmelavede kinesiske forårsruller. Det er kun kinesiske restauranter, der kan lave de helt rigtige, store og hjemmelavede forårsruller, der serveres med kinesisk soya – det er et sikkert hit.

 

Kinesisk take away spises bedste med pind og ske

Når du bestiller kinesisk take away via Eatonline bør du prøve at spise den på den autentiske måde. I det gamle Kina blev det anset for barbarisk, at have knive på bordet – og det er grunden til at kinesisk mad spises med pinde – når det er mad med fast konsistens – og med ske (som regel en dyb fladbundet ske af keramik) når der skal spises suppe. Prøv at ligge spisepinde frem, når den kinesiske take away skal nydes ved spisebordet – det plejer at gøre lykke og bidrage til sjove situationer. Leder du efter anden inspiration, kan du se alle slags take away typer her.

 

Husk også at bestille en lækker forret. Eatonlines kinesiske restauranter tilbyder også alle de kendte kinesiske supper. Blandt de mest kendte kan nævnes; den stærke og krydrede Pekingsuppe, Wantansuppe med indbagte rejer og svinekød eller den klassiske Tom Yum suppe med spicy tigerrejer.

 

Sammensæt din egen menu

Muligheder for at sammensætte en spændende menu med kinesiske retter er utallige – og der er muligheder for alle; milde velsmagende retter til børnene og retter med lidt styrke og kraft til dem, der godt kan lide, at der lidt spark i smagen. Hos Eatonline finder du dem alle, så prøv endelige at sammensætte netop din kinesiske favoritmiddag. 

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }